Hej bloggen. Sjukt längesen jag skrev nåt här. Så hur går det med den fantastiska relationen med den fantastiska mannen. Åt helvete. rent ut sagt.

Jag har fortfarande inte klarat av att bryta. Och han är fortfarande lika svår.

Men jag har blivit bättre på att avhålla mig. Har lyckats klara mig flera veckor utan att ses. Flera dagar utan att prata med honom i telefon. Men ändå. Är jag obotligt kär på något sjukt vis. Trots att jag ser att han inte är en bra person. Trots att jag mycket väl vet att jag aldrig skulle vilja leva mitt liv med honom, eftersom han i vissa avseenden är riktigt jävla elak.

Ändå kan jag inte släppa honom.

Jag hade en mardröm här om dagen. Att det faktiskt på riktigt var helt slut mellan oss. HELT slut. Och han brydde sig inte ett skit, inte det minsta. Gick vidare som ingenting. Och jag som slitit mitt hår, under ett år försökt på alla sätt att få honom att gilla mig, stod där kvar, ensam, förlöjligad. Jag mådde så fruktansvärt dåligt. Och han brydde sig inte det minsta lilla... Kan inte minnas att jag någonsin mått så dåligt i en dröm. Vaknade och var helt hysterisk.. Sällan känslor dröjer sig kvar hos mig efter jag vaknat, men detta var sinneslöst.